Вівсяна запіканка
Рецепт легкого десерту до кави дуже простий і поживний, адже вівсянка містить клітковину
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/451883/234567865432.jpg)
Інгредієнти:
- вівсяні пластівці - 12 ст. л.
- вода - 1,5 склянки
- яйце - 1 шт.
- вишня ( або інші ягоди за смаком) - 50 г
- волоські горіхи - за смаком
- кориця - за смаком
- цукор - 3 ст. л.
- яблуко - 1 шт.
Приготування:
- Залийте пластівці окропом і запарюйте протягом 5 хвилин.
- Додайте нарізане кубиками яблуко, вишню, цукор і яйце, добре перемішайте.
- Вилийте вівсяне тісто в змащену маслом форму для випічки, посипте корицею і меленими горіхами.
- Випікайте протягом 30 хвилин за температуру 180 градусів.
Такий десерт смакуватиме із запашною кавою або ж фруктовим чаєм.
Читайте також: Як приготувати корисне вівсяне печиво