Передплата 2024 «Добра кухня»

Пономарьов втягує Українську державу в нехорошу історію

... з підтримкою ймовірних терористів

Спочатку Ілля Пономарьов оголосив про існування такої собі "Национальной республиканской армии", яка нібито убила Дугіну і пообіцяла убивати ще.

Тепер же Пономарьов, як представник цієї "армии", організовує в Києві "политический центр вооруженной борьбы", одним із засновників якого стає згадана "армия".

Чому ця історія дуже погана для нас?

Тому що убивство Дугіної легко кваліфікувати як теракт. Нам може скільки завгодно не подобатися ця російська пропагандистка, але це факт: той, хто бере відповідальність за її убивство, в очах цивілізованого світу є терористом. І Ілля Пономарьов зараз втягує Українську державу в нехорошу історію з підтримкою ймовірних терористів. (При цьому жодних свідчень про існування такої підпільної організації в рф, окрім слів самого Пономарьова, не існує). І дуже шкода, що в цю історію йому вдалося затягнути офіційних осіб України, зокрема, двох нардепів.

росія дуже не хоче і навіть боїться набути у США статус держави - спонсора тероризму. Такий статус ще більше звузив би можливості рф у багатьох сферах. І найкращий спосіб уникнути набуття такого статусу - показати американцям і світові улюблене російське "не все так однозначно". Он, мовляв, дивіться, українці у себе координаційні центри терористів організовують.

Джерело

Схожі новини