Передплата 2024 «Добра кухня»

Електорат Арестовича - молоді вовчиці, яких зрадив Олег Винник

У цьому є дещиця провини всіх мужчин, які закрутилися по життю і забули про існування жінок

Щодо інфи про можливий похід Арестовича в президенти і його електорат, цинічно вкрадений в Олега Винника. Я вже не вперше про це пишу. І не вперше в коменти заходять обурені жінки того ж віку, що й фанатки Винника/Арестовича. Вони вчергове і вперто пишуть наступне:

  • "Не узагальнюйте"
  • "Я не така"
  • "У колі мого спілкування таких нема"
  • "Це знецінення жінок"
  • "Це сексизм"

Я готовий віддати 100 доларів тій/тому, хто знайде в будь-якому моєму дописі слово "всі". Ні. Не всі жінки певного віку дивляться на Арестовича, і погляди їхні затягує проволока. Ні, не всі жінки певного віку і соціального статусу чіпляють на видному місці постери Олега Винника. Ні, не всі сексуально невдоволені, замучені побутом і алкашами жінки живуть фантазіями, дивлячись на Арестовича, магнітика на холодильнику, красивого, але безглуздого. Проте їх достобіса.

Жінки, які поважають себе, публічно заперечують їх існування. Але такі пані існують. Ви їх не бачите - але вони підписані на канал Арестовича. Це вони купують мерч із його профілем. Це молоді вовчиці, яких зрадив Олег Винник. Це електорат, шановні українки з вищою гуманітарною освітою. Так, ви їх не знаєте - але їх багато. І Арестович - не ваш, але їхній президент. У цьому є дещиця провини всіх мужчин, які закрутилися в житті і забули про існування жінок.

Джерело

Схожі новини