Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Катування військового та обстріли в Оленівці. Чого добиваються рашисти

Все це – чергова російська ІПСО з елементами психологічного терору

Я напишу те, що знову багатьом не сподобається. Остання доба запустила в Україні емоційний шторм. Спочатку спецслужби рф спеціально викинули у мережу ролик із тортурами українського військового. Потім трапилися адресні прильоти по мирняку й жертви серед мирного населення. Потім вкидається інформація та відео про масову кару захисників Азовсталі, яку росіяни дуже незграбно намагаються маскувати під обстріл HIMARS. Навіть уламки ракет показали. Не полінувалися привезти їх із Антонівського мосту. А співробітники СІЗО у Оленівці не постраждали. Хіба не диво? Або ще один доказ, що це була кара, яку маскували під страшну, цинічну постановку.

Усе це чергова російська ІПСО із елементами психологічного терору

Цілей декілька. По-перше, рашисти хочуть залякати українців, щоб ми захотіли миру на будь-яких умовах. Х*р ім. Ми тільки злішим стаємо. По-друге, ці відео з тортурами та масовою карою наших воїнів у Оленівці мають запустити агресивну реакцію серед наших військових. Рашисти розраховують, що ми з полоненими робитимемо те саме, що й вони, а потім ці відео потраплять у мережу. Навіщо їм це треба? Їхня мета – використовуючи емоції, підштовхнути наших воїнів до вкрай агресивних та жорстких дій із полоненими та знелюднити нас в очах цивілізованого світу. І цим показати, що ми таке ж зло, як і вони. Отже, нам не треба давати західну зброю. Так, метою є саме постачання західної зброї до України. Адже саме HIMARS звинувачують в обстрілі Оленівки. А тут ще й слова Антона Геращенка, що ЗСУ стріляє наосліп. Все в один кошик. Тож не можна вестися на ці провокації та дати російським спецслужбам можливість реалізувати задумане ними через ІПСО.

Нагадую, що HIMARS доставляють рашистам величезні проблеми, і через свої "говорящіє голови" на Заході кремль хоче збити поставки цієї та іншої зброї. Нещодавно російські спецслужби намагалися вкидати інформацію про те, що Україна продає західну зброю. У них не вийшло.

Пентагон тоді зламав рашистам усі плани. А зараз ми маємо зламати плани кремля. Не можна зараз піддаватися емоціям. Не можна робити те, що від нас чекають російські спецслужби.

Ми помстимось. Ми покараємо кожну мерзоту, яка це планувала, наказувала і виконувала наказ. Ми це зробимо. І нам допоможуть наші західні та близькосхідні друзі та партнери. Але сьогодні нам не можна піддаватися гніву. Помста – це страва, яку подають холодною. Ми розрахуємось із військовими злочинцями за їхні справи. Але не робитимемо те, що вони чекають зараз. Жодних відео та страт. Ми – не вони. Нас не залякати та не спровокувати. Ми переможемо. І кара наздожене кожну наволоч, коли гідний керівник України дасть команду, яка колись прозвучала і досі наводить на всіх терористів жах: "Посилайте хлопців". І тоді віддасться кожному за діла його. Інакше й не може бути.

Джерело

Схожі новини