Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ядерні погрози

На цю тему взагалі світ не мав би говорити, але враховуючи те, що корумпований некрократ вирішив брязкати знищенням людства, мусимо

1. Безвідповідальна риторика ядерної держави - саме це попередження все частіше висловлює в бік росії цивілізований світ. Натяк на денуклеаризацію.

2. росія не одна грає ядерними м‘язами. Їх в «клубі» четверо:

  • КНР — вона разом з росією літала на ядерних бомбардувальниках кілька днів тому;
  • КНДР - погрожує проведенням ядерних випробувань. За останнє випробування МБР в ООН проти санкцій на КНДР проголосували КНР та росія;
  • Іран - ухиляється від укладення ядерної угоди, при цьому безконтрольна ядерна програма після виходу Трампа з угоди рухалася дуже швидко та перебуває на завершальний стадії. Підсанкційну іранську нафту перевозять російські кораблі;
  • Лідер «клубу» КНР. І без її схвалення росія не зробить жодних кроків, що піднімуть градус ядерної загрози. А ще більша турбулентність сьогодні не в китайських інтересах.

3. Японія, наступний головуючий G-7, планує провести саміт в Хіросімі. Лідер Японії вже говорить про світ без ядерної зброї.

4. Позиції ядерного стримування США не зазнавали змін за повідомленням Пентагону. Значить загрози найближчим часом відомство не відчуває.

5. Західні чиновники підкреслюють, що не бачать відмінностей між тактичною або іншою ядерною зброєю. Це все ядерна зброя. А значить реакція на загрозу будь-якою буде однаковою. І нам слід дотримуватися тієї ж комунікації - це все ядерна зброя.

6. Всі ці погрози розраховані на західного виборця, щоб налякати його та змусити частіше повторювати своїм політикам «мир, мир, мир, мир». Це ставить той же Пентагон в непросту ситуацію, коли, з одного боку, вони не можуть прямо сказати, що це блеф. Бо тоді їх звинуватять у несерйозному ставленні до ядерних погроз. З іншого боку, говорити, що вони стурбовані - невиправдано лякати виборців, підіграючи путіну.

7. Тому ми і чуємо від Заходу слова:

  • путін може застосувати.
  • Але зараз загрози не бачимо.
  • Може - це завжди можливо все + дивись пункт 1.

А зараз не бачимо, щоб роззброїти російський блефо-шантаж.

Джерело

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень