Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Цей звіринець нікуди не подінеться з наших кордонів

Але в наших силах зробити так, щоб шакали сиділи в неприбраній клітці та гризли кістки замість свіжого м'яса

Коли я читаю заяви цих мраз*й, я розумію, що жодні переговори з окупантами неможливі. Вони вже розпоряджаються Запорізькою АЕС. Розповідають, як замінять гривню рублем. Гнати до Ростова мразоту. Цілком правий Михайло Подоляк. Жодних компромісів. Жодного збереженого обличчя. Жодних можливостей піти з гідністю. Немає там ніякої гідності, ні з чим йти.

росія має випити свою підлість до дна. Відповісти за все, що творила. Творила не лише у нас — скрізь. Творила сотні років, міняючи фасад, але не міняючи своєї підлої імперської суті.

Настав час відповісти за справи та слова. За жорстокість, за підступність і підлу нахабну брехню.

Вони завжди говорили, що проти них весь світ: говорили в той момент, коли світ улесливо тиснув їм руки і гнув перед ними спини, щоб отримати низьку ціну на ресурси.

Вони сміялися з тих, хто їм вірив, знущалися з тих, хто від них залежав, убивали тих, кого не могли поставити на коліна. Вони розповідали, що світ заздрить їхньому розуму і багатству, продовжуючи гадити в дірку, грабувати сусідів і так і не зумівши налагодити виробництво прокладок. Знаряддя вбивства клепати могли й красти технології виходило.

Ну що ж…

Тепер світ насправді проти них. І вічний рефрен про "вставання з колін" тепер набуває дещо іншого сенсу. Встануть вони з колін, не встануть — світ "поімєєт" їх у всіх можливих варіантах. Причому так яскраво і винахідливо, щоб про це пам'ятали навіть віддалені нащадки. Щоб виховного ефекту вистачило років на триста, а краще на п'ятсот.

Хтось колись мав покласти межу безчинствам кремлівських негідників, які уявили себе всесильними. Хтось мав повстати, дати відсіч. Так вийшло, що вибір ліг на Україну.

Перемога не буде швидкою, дорогі співвітчизники. І цей звіринець нікуди не подінеться з наших кордонів. Але в наших силах зробити так, щоби шакали сиділи в клітці. У неприбраній клітці. Щоб гризли кістки замість свіжого м'яса. І кусали не сусідів, а самі себе за шелудиві дупи.

Х*р їм, а не Херсон. Х*р їм, а не Бердянськ, Мелітополь, Генічеськ, Маріуполь. Жодних поступок. Ні п'яді української землі!

Смерть російським окупантам!

Ворог буде розбитий, перемога буде за нами!

Джерело

Схожі новини