Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Спеціалісти по брехні і зомбуванню

Мінкульт і Олександр Ткаченко відповіли на питання, що в єдиному телемарафоні робить медіахвойдарня Медведчука

Відповідь — «не на часі».

І неймовірне формулювання: "Сьогодні нам потрібна кожна людина, кожен спеціаліст, який працює на єдиному інформаційному державному фронті для відстоювання нашої державності та перемоги над російськими загарбниками".

Еммм, сказали б уже правду, що всі ці балакаючі роти Медведчука уже давно на зарплатні і ОПУ. І викидати їх не можна, бо це ручні і надійні — потрібні надалі для зомбування телеаудиторії. А то рейтинг упаде.

А ось приклади неймовірної «спеціалізації», яка чітко і впевнено вела війну в Україну. Рашисти, колаборанти, п’ята колона, російські наративи в кожному ефірі.

Скажу так, що ці телехвойди всю вашу зелену команду і погублять. Ще із відповіді Ткаченка мені дуже сподобалось: «вбачаємо доцільним саме зараз, під час війни, в першу чергу звертати увагу на позицію, яку прийняли зазначені у списку ведучі». Нічого, це знамениті гельмінти — їм хазяїна міняти так же легко як посцяти.

Саме ці люди причетні до того, що руззкій мір вважався нормою у нашому суспільстві. І саме їх реклама шарія, портнова, лукаш, червоненка, ОПЗЖ і «не все так однозначно», «Азов — це радикали» призвела до того, що у нас криваві бої і десятки тисяч убитих. Зберегти їх — це зберегти руззкій взгляд на Україну. Це наплювати на могили закатованих і вбитих дітей. Бо що ж «спеціалісти». Спеціалісти по брехні і зомбуванню.

Для сильно розумних я також нагадаю, що у нас тут не росія і тотальної «россия24» не буде. Всі ці васі, бабНаташі, довгі, полуєви і так далі роками поливали ЗСУ, добровольців, ветеранів, волонтерів. Їх руки теж в крові і ми цього не забудемо.

Джерело

Схожі новини