Передплата 2024 «Добрий господар»

Ракета, крім очевидної шкоди, дасть і позитивний наслідок

Вона розбудить людей і мобілізує їх до опору

Учора перша ворожа ракета прилетіла на Закарпаття.

Багатьох тут ця подія водночас заскочила зненацька і здивувала, збентежила і налякала. Простодушні люди думали, що тут за горами вдасться пересидіти в безпеці і війна нас не зачепить.

O sancta simplicitas! Ця наївність дитяча, але її можна зрозуміти: людська психіка налаштована так, щоб вірити в самозбереження, тому люди підсвідомо схильні вигадувати собі різні пояснення, чому саме їх "пронесе" й біда обійде стороною.

Мовляв, через наші гори ракети пролетіти не можуть, у нас тут кордон з НАТО, тому путін буде боятися гатити сюди, Орбан домовився про "безпеку" для Закарпаття та ще десятки дурних причин. Це не просто збірка жартів, а повна маячня!

Тому ракета, крім очевидної шкоди, дасть і позитивний наслідок. Вона розбудить людей і мобілізує їх до опору. На прикладі Закарпаття кожен має зрозуміти: пересидіти не вдасться! Не вийде десь переховатися, продовжувати звичне життя й планувати собі "шашлики на травневі".

Бо це тотальна війна - війна проти нас усіх, війна на знищення. І для перемоги кожен мусить взяти на себе певний тягар - вдягнути військову форму, прийняти біженців, поділитися заощадженнями, виділити частину свого часу для волонтаріату. У тотальній війні кожен на свій лад має включитися в опір!

Так що не будьте як Закарпаття - не вірте в солодкий сон про розслаблене й спокійне життя десь за горами! Війна прийде за вами, бо путін хоче вбити нас усіх. Щоб вижити - мобілізуватися має кожен. І бажано вже, а не після удару перших ракет.

Хто дочитав до кінця, запрошую підтримати збір на наступні авто для наших військових підрозділів на фронті.

Джерело

Схожі новини