Передплата 2024 «Добре здоров’я»

путін дуже хоче бути схожим на Катерину ІІ

путін мріє створити нову версію СРСР

Заявлене сьогодні бажання росії захопити Донбас та Південь України хтось сприйняв з посмішкою та глузуванням, а хтось з жахом.

Обидва підходи неправильні.

Це реальні наміри росії. путіну критично потрібні Південь України та Донбас, які можна назвати новоросією і включити до нової союзної держави, яка мавпуватиме СРСР.

путін мріє створити нову версію СРСР до 30 грудня, тобто до 100-ї річниці Союзу.

Йому це потрібно не тільки для власного місця у підручниках пропаганди: ні, він в це, на жаль, вірить. Включити до цієї "союзної держави" він хотів би білорусь, Казахстан, нас - Україну і весь тераріум з карликів-уродців: Абхазії, Осетії, Придністров'я, "незалежного Донбасу". На пострадянському просторі виявилося можливим "обламати" всіх, крім України. Тому як мінімум путіну потрібна так звана новоросія, не кажучи вже про бажання монополізувати Чорне море.

росія хоче зробити у 21 столітті те, що вона вже зробила у 18-му. Тактика росії ніяк не змінилася - українців знову зачищають і переселяють в росію.

Наприкінці 18 століття козаків переселили на Кубань, щоб боротися з кавказькими народами, тепер кадировців посилають до нас. путін дуже хоче бути схожим на Катерину ІІ.

Це без шансів: тоді імперія формувалася, тепер розпадається, і це вже назавжди. Але агонія імперії звіряча, і саме ми маємо її припинити: це наша історична місія. Це і називається боротьба Добра зі Злом.

Джерело

Схожі новини