Передплата 2024 «Добра кухня»

Осатанілі кати влаштували пекло на нашій землі

Катам нагадаю: за відібране життя, за пролиту кров, страждання і сльози кожен з них особисто дасть відповідь перед Богом

Сьогодні у Бучі падав дощ. Навіть небо плаче... Слів бракує. Тіло відмовляється рухатись, очі – бачити, а мозок – усвідомлювати, що все це відбулося насправді.

Осатанілі кати влаштували пекло на нашій землі. рашисти наш мальовничий і донедавна затишний край перетворили на справжню випалену пустелю, де духовно мертві нелюди мордують мирних українців, попри те, діти це, вагітні жінки чи старші люди... Господи, Ти все бачиш – як Праведний Суддя зверши Свій Суд над немилосердними вбивцями, над беззаконними!

Поряд місцевого храму святого апостола Андрія Першозваного звершив Панахиду за розстріляними та закатованими українцями у місті Буча.

Катам, які вбивали наших співгромадян знову нагадаю: за відібране життя, за пролиту кров, страждання і сльози кожен з них особисто дасть відповідь перед Богом і отримає обіцяне Господом покарання у геєні вогненній. А раніше за це – кожен, кого знайде людське правосуддя, отримає покарання і за законами цивілізованого світу.

З болем у серці ми молимося за спокій душ всіх невинно загиблих у цій жорстокій війні. Нехай Господь прийме їхні душі в Небесному Царстві, упокоїть їх серед праведників. Світла їм пам’ять і вічний спокій.

Джерело

Схожі новини