Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Це завжди сходило з рук. Цього разу не має зійти

Інакше список буде продовжено і далі

Кадри з Бучі облетіли світові медіа. Містечко біля Києва стає символом злочину рашистів - як і Маріуполь, Харків, Чернігів, Суми, Тростянець і багато інших українських міст, містечок, сіл, які рашисти нищать.

Нищать, бо вони - українські. Рашисти вважають це достатнім приводом. Це - геноцид за національною ознакою.

«Денацифікація», як хваляться рашисти. «Деукраїнізація», як без сорому додають їхні пропагандони.

Цілком вкладається у міжнародне визначення злочину геноциду - убивства народу.

І покарання за нього також має бути міжнародним. Від допомоги зброєю, припасами і іншим забезпеченням ЗСУ для знищення орди, яка вдерлась на нашу землю. До повного вилучення московії з міжнародного спілкування і притягнення до відповідальності путіна та інших авторів і організаторів геноциду. Щоб нарешті показати всім московитам - так не можна. Не можна вести загарбницькі війни. Тим більше - не можна вести їх, творячи злочини проти людяності. Бо раз за разом повторюють, дедалі нахабніше.

Адже це не вчора, навіть не сто років тому почалося.

Московське князівство, потім царство, потім імперія, потім «союз», потім «федерація» завжди діяли саме так. Твер, Новгород, Батурин, Київ, Катинь, Грозний, - це далеко не всі символи звірств московитів і їхнього «стилю». Тепер цей список продовжується в Україні. Це завжди сходило з рук. Цього разу не має зійти. Інакше список буде продовжено і далі.

Тут або орда, або цивілізація. путін поставив питання саме так.

Маємо на нього відповісти.

Джерело

Схожі новини