Передплата 2024 «Добра кухня»

Пролита кров українців на полях бою дає нам залізобетонне моральне право на перемогу

Що означає ця перемога України для середовищ і великих спільнот людей, до яких я належу

Щохвилини захоплююся силою і незламністю Збройних сил України, які захищають сьогодні державу і героїчно протистоять ворогу.

Низько вклоняюся пам’яті загиблих за нашу свободу і Незалежність.

Впевнена, що війна закінчиться нашою перемогою. Довіряю керівництву ЗСУ, підтримую українську владу. В контексті кількох останніх антизахідних і НАТО-скептичних заяв хочу пояснити, що означає ця перемога України для середовищ і великих спільнот людей, до яких я належу.

1. Незмінність курсу до НАТО.

2. Недоторканість української Конституції.

3. Відновлення територіальної цілісності України. Виведення всієї воєнної техніки та військових формувань рф з усієї території України.

4. Міжнародний трибунал для путіна та його режиму за злочини проти людяності і геноцид українців.

5. Вимога до міжнародного співтовариства про спільні довготривалі зусилля щодо деімперіалізації і денацифікації російського суспільства, інакше цей народ сформує суспільний запит і обере нового диктатора вже через одне покоління. Деконструкція дискурсу про «війну путіна» і «росіян як жертву».

6. Репарації - рф відшкодовує все, що знищено в Україні: відновлюють критичну і соціальну інфраструктури (електропостачання, водопостачання, садочки, школи, дороги, аеропорти, об‘єкти культури), зруйновані помешкання людей, виплачують компенсації родинам загиблих.

7. Всі накладені іноземними країнами санкції на рф діють до моменту повного виконання всіх перелічених вище пунктів.

Колосальні, надлюдські зусилля наших воїнів, пролита кров українців на полях бою і в мирних містах, дають нам залізобетонне моральне право саме на таку перемогу.

Слава Україні! Слава Героям!

Джерело

Схожі новини