Передплата 2024 ВЗ

Правило, яке працює сотні років

Поділюся лайфхаком: якщо хочете щось зрозуміти чи спрогнозувати про Росію, то з усіх можливих варіантів завжди обирайте найгірший - і він справдиться

Це правило працює сотні років. Коли орки взяли гетьманську столицю Батурин, вони вирізали всіх до останнього жителя - включно з немовлятами і лежачими старими. Так буде й надалі, саме через це ніякі компроміси/референдуми/переговори не спрацюють - у них є ціль знищити нас.

Тож не треба дивуватися, що вони обстрілюють Львівщину, Луцьк чи Франик. Такі обстріли можуть не мати стратегічної користі, але вони здійснюються для іншого: сіяти страх, паніку, показати, що в Кремля довгі руки. Немає різниці між заходом чи сходом України - знищити нас хочуть усіх, просто поки що просування їхнє забуксувало.

Тому й обстрілюють тил, лякають, хочуть вигнати якомога більше людей в еміграцію, закордон, бо знають, що частина вже не повернеться. Мета Росії - випалена й безлюдна земля.

Треба розуміти, що найгірше ще попереду, найжахливіші злочини ще тільки будуть. Ми ще три тижні тому думали, що війна якшо й буде, то точкова, десь на Донбасі, а зараз бачимо, що Росія навіть не намагається прикрити свої злочини - методично й безперестанку бомбить житлові квартали. Ніхто з нас не міг уявити такого, бо ми нормальні, це якраз добре, що нам таке в голову не вкладається.

Але треба бути реалістами і готуватися до найгіршого, а не покладати надії на мирні переговори чи компроміси. Поки на нашій землі є москальський чобіт - миру не буде!

Ми переможемо, бо в нас немає інших варіантів! Слава Україні!

Джерело

Схожі новини