Передплата 2024 «Добрий господар»

Оце путо неволі — ніщо інше, як постійна війна Росії проти України

Вона ведеться майже чотири сотні років

Отак подивишся здаля на московита – неначе справді він людина: іде собі як сиротина, очима – блим, губами – плям, і десь трапляється хвилина – його буває навіть жаль. А ближче підійдеш – скотина…

Усе було, усе взяли,

Кров повипивали…

А московити і світ божий

В путо закували.

Оце путо неволі — ніщо інше, як постійна війна Росії проти України, що ведеться майже чотири сотні років. Окрім гноблення й грабування, це ще й невпинна нахабна русифікація українського народу. Її веде злочинна політика Росії і виплекані й підкуплені нею в Україні колаборанти, запроданці, чиновники “із циновими гудзиками”.

Дивлячись, що починає програвати силі Українського Духу, Росія, яка самопроголошувала свій народ “старшим братом” для українців, скинула з себе “овечу шкуру” і з вовчим гарчанням 2014 року пішла відвертою війною проти українського народу.

Сучасна війна загарбницького сусіда вкотре підтвердила, що "адічалим сусідам" ні в чому вірити не можна! Вони, як показав їхню суть Тарас Шевченко, — “чужі люди”, діють як загарбники, як злочинці та вбивці проти народів, й на розбої, на їхньому гнобленні наживаються. Російський народ зі своїм президентом несуть спільну відповідальність за війну проти України, тепер уже в третьому тисячолітті.

У всі часи для нас, українців, на щодень є заповітними слова нашого генія й пророка Тараса Шевченка:

Свою Україну любіть,
Любіть її!…

З Днем народження, великий Кобзарю.

Джерело

Схожі новини