Передплата 2024 ВЗ

Путін рухає світ до ядерної катастрофи

Це ми б'ємося за цінності західного світу. Це ми щиро у них віримо. Це ми приймаємо на себе удар

Чорнобильська АЕС, тепер обстріл і захоплення майданчика Запорізької АЕС. Путін рухає світ до ядерної катастрофи.

Вражено спостерігаю, як американський експерт з безпеки на MSNBC пояснює, що це "тривають бої на АЕС". Він не каже, що Росія обстрілює найбільшу в Європі АЕС, а говорить просто про "бої в цьому місці". Версія американського аналітика, що це "боротьба за логістику", бо "там залізничні колії".

Ця сліпота і інфантилізм, загалом безпомічність, надія пропетляти, зберігши добробут західного обивателя, катастрофічно запізнілі санкції, сьогоднішній страх запровадити no-fly zone над Україною, страх визнати, що НАТО все одно не уникне зіткнення з РФ, аналіз у західних медіа планів психопата знищити Україну і можливих варіантів розвитку подій після цього, обговорення кадрів розбитих ракетами міст і загибелі українських дітей, розрахунок на те, що тотальне зло, безумство можна буде зупинити вже на кордоні якоїсь з країн НАТО – дає чітке розуміння, сьогодні ми – той самий Дорослий у світі.

Це ми б'ємося за цінності західного світу. Це ми щиро у них віримо. Це ми приймаємо на себе удар, який може призвести до ядерної катастрофи, якщо його не зупинити.

Джерело

Схожі новини