Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Цей відбір має бути останнім, коли щось вирішували «професійні судді»

З приводу пристрастей з відбором на Євробачення 2022

По-перше, до учасників Євробачення від України мають бути жорсткі вимоги, і цих вимог мають чітко дотримуватись. Усі докази з приводу закидів про потенційні порушення правил участі треба оприлюднювати до, а не після. Попри офіційні документи від держорганів України питання до Аліни Паш залишаються як щодо Криму через її ж особисті заяви у минулому, так і щодо усіх інших епізодів. Її останні пояснення щодо фото на фоні Кремля і всього іншого -непереконливі. Вона, як і багато інших, теж не розуміє, що не може бути «поза політикою», і фразочками у стилі «какая разниця» і «космополіт» питання не скасувати.

Читайте також: Аліну Паш дискваліфікують?

По-друге, цей відбір має бути останнім, коли щось вирішували «професійні судді». Вони, очевидно, тягнули Аліну Паш з відомих тільки їм причин, ще й дозволяли собі щодо її конкурентів і переможців глядацького голосування, як Калуш, обурливі коментарі у стилі «люди з лісу». І ні, ми не лише «обираємо пісню», але й представника України. Мені суб’єктивно пісня Паш не сподобалась, а текст пісні незрозумілий і викликає місцями здивування. Для мене були кращими Калуш, а що буде успішнішим у Європі судити складно.

Читайте також: Конкурс має бути проведено ще раз. І чесно

По-третє, проблему недовіри до результатів конкурсу створили самі ж організатори. Через незрозумілі історії з оголошенням балів і табличками, через очевидне «протягування» однієї з конкурсанток, через нелогічні відмови після конкурсу показати листочок та статистику з результатами голосувань глядачів. Закриті двері перед проханнями Калушу отримали цілком логічну реакцію. Краща організація і більше прозорості зняли б частину запитань і проблем.

Джерело

Схожі новини