Передплата 2024 ВЗ

Конкурс має бути проведено ще раз. І чесно

Не слід українській владі так ганьбитися із втручанням у демократичні конкурси

Досить загравати з диктаторами, - каже Байден світу у своєму протистоянні з Путіним. Досить іти на поступки.

І я тут підтримую Байдена. Бо позиція Байдена - гарантія збереження України. І демократії у світі. Україна сьогодні і є образом демократії.

Саме тому не слід українській владі так ганьбитися із втручанням у демократичні конкурси.

Євробачення справді колись було не конкурсом найпрофесійніших пісень, а конкурсом пісень, за які голосують люди. Згодом зробили помилку і поробили «професійні жюрі». Ці професійні жюрі - спосіб інтегрувати у Євробачення авторитарні недемократичні країни, де не думка людей, а влада вирішує, хто виступатиме на Євробаченні.

Україна - демократична країна. І нам маніпуляції влади і впливи «професійних журі» непотрібні. Навіщо? Євробачення конкурс для людей, а не змагання влад.

Читайте також: Аліна Паш представлятиме Україну на «Євробаченні-2022»

Цього разу влада знову втрутилася у Євробачення. Не хочу обговорювати виконавців, не хочу нікого ображати. Це не їхня вина.

Але коли провладні псевдозалізничні дегенерати і чиновники усіх мастей включаються в агітацію, а згодом журі ревізує вибір глядачів, виглядає це ганебно і брудно.

PS. Навіть ці ганебні правила дають підстави вважати, що влада добилася свого через фальсифікацію. На жаль, під сумнів ставиться репутація суспільного мовника. Отже, конкурс має бути проведено ще раз. І чесно.

Джерело

Схожі новини