Передплата 2024 «Добрий господар»

Геополітична катастрофа

Це приклад того, як можна отримати і ганьбу, і війну

Після заяви посла у Великій Британії Пристайка про можливість поступитися вступом до НАТО, щоб відвернути війну, у мене червоний месенджер.

Колеги-депутати з європейських країн питають, чи ми вже здалися?

Називають цю заяву геополітичною катастрофою. Мій друг, депутат дружньої до нас країни, написав, що збирався сьогодні до Києва бути з українцями, а тепер не знає чи їхати взагалі.

Читайте також: Війна не почалася, а Пристайко вже здався!

Це приклад того, як можна отримати і ганьбу, і війну. Вочевидь, без дозволу Офісу президента, такі заяви не робляться. А там, виходить, сидять боягузи і московські агенти, якщо йдуть на таке? Одна фраза може нівелювати хвилю підтримки України, яка піднялася зараз у світі.

Або Банкова відкликає Пристайка з Лондона і дезавуює його заяву, або спробою ухилитися від оборони вони лише заохотять ворога до гірших дій. 

 Після цього скандалу Пристайко щойно пом‘якшив заяву в ефірі новин BBC World News і заявив про те, що вступ до НАТО закріплений в Конституції. Але, як на мене, жорсткого дезавуювання не сталося. Було виправдовування. У мене склалося враження, що ОП через посла у своєму стилі запустило пробний меседж - подивитися, як це піде.

Джерело

Читайте також: «Європейська Солідарність» вимагає від Зеленського негайно відкликати посла Пристайка і дезавуювати його заяви щодо членства України в НАТО

Схожі новини