Передплата 2024 «Добрий господар»

Всі пам'ятають, що "кожен з нас — президент"

НАБУ буде розслідували як Зеленський, Сухачьов та Монастирський брехали та намагались приховати давання хабаря Трухіним

Заступник голови бюджетного комітету Олександр Трухін раптом через два роки роботи у Раді та Офісі президента стикнувся з державним службовцем, який не взяв 150 тисяч кеша з його сумки. Ось це був для нього справжній шок та потрясіння, сильніші за ДТП.

І зараз зрозуміло, що не Трухіна так відчайдушно захищав президент Зеленський на пресконференціях - він захищав оці сумки, які Трухін звик везти на державні заходи.

Тепер зрозуміло, чому Зеленський блокує призначення прокурора САП - бо незалежний прокурор та справа Трухіна можуть розірвати «Слуг народу» на шматки, бо вони все знали.

Вони все знали, знали в той самий день, 23 серпня. Знав Монастирський, знав Сухачьов, знав Татаров, знав Єрмак, знав Зеленський.

Знали, що це не тільки ДТП на відео, а тяжкий корупційний злочин, хабар, і це підслідність НАБУ, і не можна ніякі експертизи проводити, а треба передавати справу до НАБУ.

Знали, бо відео з камери поліцейського автоматично передається до центрального сервера Нацполіції, і це відео - перше, що вимагають переглянути слідчі та високопосадовці. І заховали від громадськості відеозапис, щоб допомогти злочинцю уникнути відповідальності.

Знали, бо Трухін - один з найближчих довірених осіб президента, один з фінансистів партії та фракції, який був депутатом БПП, але, як "нове обличчя», його завели до «Слуги народу» за  квотою Коломойського. І зробили Трухіна невипадково замголови бюджетного комітету, щоб контролювати витрати держави та "печеньки", які Трухін міг заховати у сумках та валізах в Офісі президента.

Знали, і хто, як не Зеленський, міг дати наказ правоохоронним органам не звертати увагу на спробу дати хабаря поліцейському на відео? І саме тому міністр МВС Монастирський прокоментував злочин тільки на 9-й день і нічого не сказав про те, що на відео - корупція. І камери на трасі, як раптово з'ясувалось, чомусь вийшли з ладу і нічого не зафіксували.

Знали, і саме тому голова ДБР Сухачьов свідомо брехав, брехав, ніби усі матеріали отримав та проводить експертизу. Бо Сухачьов теж отримав "печеньки" та посаду від президента і Єрмака, щоб не знаходити докази та відео саме в таких справах, де Банкова замовила все заховати.

Зеленський намагається відректися від Трухіна. Але будь-яке слідство легко встановить, наскільки сильно та постійно заходив Трухін з сумками та валізами до Офісу президента.

Після 5-ти місяців брехні з чергового злочину, який ви, Володимире Олександровичу, намагались приховати, всі пам'ятають, що "кожен з нас — президент", і розуміють, що Трухін - це ви.

Джерело

Схожі новини