Передплата 2024 «Добрий господар»

США та інші «панікери» (за версією Зеленського) дуже чітко відділяють Зеленського від України і народу її

А тому — допомагають зброєю нам

Отже, підсумуємо.

Зеленський заявив, що Байден нагнітає. І що він краще знає і має свої секретики від Байдена.

Людина-арахамія вилізла і ляпнула, що США й інші нагнітають паніку. І це недружній крок. На секунду! — Арахамія у нас цілий керівник депутатської групи у  Верховній Раді України з міжпарламентських зв'язків із США.

Так, воно якось дивно звучить на тлі того, що США пообіцяли найближчим часом ще 40 літаків з озброєнням. А Байден особисто пообіцяв економічну підтримку Україні. Блінкен ледве не щодня лупить росіян дипломатично. Джо Байден твердо пообіцяв Росії — ніяких операцій з доларом у разі вторгнення до України.

І закралась думка, а якого лисого Зеленський і Арахамія плюють в обличчя нашому союзнику номер один? У мене є пару версій.

Перша

Будь-які внутрішні проблеми з економікою, доларом, інфляцією, утисками ФОП всі ці «зелені» гетьманцеви і арахамії пов’язуватимуть із «панікою, яку нагнітає США». Це ж геніально — а що у нас так все погано з грошима? Та це ж Байден і Блінкен інвесторів відганяють. Не врахував Арахамія одне, офіси Світового банку і МВФ знаходяться у США. США теж дають туди гроші, і, знаєте, від рішення уряду США залежить більше: отримає Україна кошти чи ні. Але ніяк отримання грошей від МВФ не залежить персонально від сумнівного Арахамії.

Друга

«США нагнітає паніку» — це ще і робота на ту аудиторію, яка вірить у мир із Росією шляхом пускання бісиків у очі Путіну. Це виправдовування реанімації оцього дохлого чудовиська Франкенштейна - «Норманді 2.0». Якщо у Єрмака не вийде — ласі на гроші позитивні блогери детально розкажуть, що це кляті американці заважають нам мирно жить. Бо, наприклад, хочуть вивезти родючі українські чорноземи океаном до себе на НьюЙоркщину. Чи щось в такому стилі.

Тези для арахамій і Зеленського пише білоруський з*шкребок Подоляк. І ось, що кажуть мої джерела із ОП. У креаклів президента активна поведінка США, Байдена і Блінкена стали прям неприємною несподіванкою. Бо взагалі-то за планом хотіли протягнути на весну «Мінськ» через Раду. І навіть придумували таку байку — РФ і Білорусь вдарять із Півночі на Київ, «іскандери» накривають критичну інфраструктуру. Зеленський записує відео, де каже, що нема ніяких варіантів, бо Росія хоче тільки це. А США теж тиснуть, бо бояться російських ракет поблизу Венесуели. То нічого, що потенційний наступник Путіна Дмітрій Мєдвєдєв уже скрізь божиться, що ніяких ракет біля Америки не буде. Є ще варіант тези, що Білорусь не нападе, а РФ прийде і героїчно порятує. Але я би не сприймала це всерйоз після восьмирічного «порятунку» російськомовного населення в ОРДЛО чи в Криму.

Однак після військової допомоги Британії і США якось уже соромно говорити, що інших варіантів, аніж «Мінськ» у Конституцію, нема. Ось зброя — іди і роби. Бий, а не бійся. А після того, як Німеччина п’ять разів лише за останній час відмовила у допомозі зброєю — я не знаю, який там може бути ефективний Норманді.

За інформацією рядових співробітників ОПУ — Єрмак після Норманді помітно нервовий. Бо легко здати Україну заради другого терміну і всяких інших плюшок не вийде. Надто високий негатив у суспільстві. І звісно, вони будуть тягнути цей «Мінськ» за хвоста, але… Може трапитись так, що у відповідь на це запалають шини на Банковій.

Радує одне, що США та інші «панікери» (за версією Зеленського) дуже чітко відділяють Зеленського від України і народу її. А тому — допомагають зброєю нам. А Єрмаку і Зеленському тяжко це прийняти. Особливо після того, як самі «Мінськ» в Омані наобіцяли Патрушеву.

Джерело

Схожі новини