Передплата 2024 «Добра кухня»

Планета захворіла на ковід і спортивні костюми

Мода стала провидицею

Молода блондинка в сірому спортивному флісовому костюмі з сумкою «Louis Vuitton» в ресторанчику замовляє піцу своєму синочку, який поправляє на собі окуляри а-ля Гаррі Поттер. Поруч її подруга з обличчям Барбі і капризними губами в світло-блакитному спортивному костюмі сьорбає з келиха просеко. Через вікно двірник в коричневому теплому спортивному костюмі роздовбує лід і бурмотить собі під ніс. Зайшов кур‘єр аби забрати піци на доставку: в шоломі і в чорному спортивному костюмі.

Дивлюсь на перехожих: батьки зі школярами повертаються зі школи. Вітер гуде і крутить снігом від землі далеко в небо, мотиляє капюшонами худі хлопців. Від однієї цієї гри вітру спортивними костюмами людей … Стає холодно … Але фліски-спортивки їх захистять від негоди. Перевірено.

Заходжу в магазин: перериті кубла теплих спортивних штанів, світшотів, худі… Гори одноманітності…

Щось стало так сумно. Згадала скільки разів чула від близьких, які перебували в лікарні: «Слухай, і принеси мені спортивний костюм».

У спортивних костюмах я саджу квіти, смажу котлети, забираю дітей з танців, бігаю за продуктами і на пошту, дивлюсь кіно і навіть … пишу цей пост. Ми вросли в цей одяг за останні роки: зручно, тепло і затишно. У спортивних костюмах працюють дистанційно і хворіють… хворіють… хворіють…

Мода стала провидицею. Планета захворіла на ковід і спортивні костюми.

"Спортивні штани – це ознака поразки. Якщо ви придбали їх, значить, ви остаточно втратили контроль над власним життям", - казав Карл Лагерфельд.

Сьогодні і його бренд масово випускає спортивні костюми… Здається, час перемагати! Перемагати COVID і одноманітність.

Джерело

Схожі новини