Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Історія про арешт майна Порошенка – це історія взагалі не про Порошенка

Це історія про твоє сьогодення, реалії, в яких ти живеш

Це історія про те, що якщо оточення Януковича, яке стало оточенням клоуна, фальсифікувало кримінальну справу (і ти й сам це прекрасно знаєш, бачиш, розумієш) на попереднього президента і всупереч ними прийнятого закону арештовує майно народного депутата, то ХТО В ЦІЙ КРАЇНІ ТИ?

Що таке для них твій бізнес, твоє майно, твоє життя?

Це історія про те, що якщо вони звинувачують колишнього президента в тому, що роблять самі (зраджують державні інтереси, торгують з окупантом, отримують кошти з його бюджету за пропагандистське кіно, закупляють енергоносії)... якщо вони тулять до прізвища "Порошенко" прізвище "Медведук" всюди, не надавши жодного доказу.... то ХТО ДЛЯ НИХ ТИ?

Ти завтра ж будеш пов’язаний з Медведчуком чи станеш "терорістом, фінансірующімся ізвнє", як то відбувається зараз у Казахстані, чи як то було в нас 8 років тому.

Тому, що ЇХ не цікавлять докази, закон і справедливість.

І вже твоє право, чи слухати в цих умовах клоунську челядь, яка намагається косити під патріотів, розказуючи про "судову реформу Порошенка" і забуваючи що на 4-му році пора вже питати про судову реформу нікчемного сцаря, що володіє абсолютною владою у всіх гілках влади.

В тому числі, пройде небагато часу – і про судову реформу сцаря доведеться згадувати і самій челяді.

А що Порошенко? А Порошенко з цієї історії вийде сильнішим. Бо свій шанс клоун втратив два роки тому.

Щасливого Різдва!

Джерело

Схожі новини