Передплата 2024 «Добрий господар»

Чоловік на годину

Аби заробити копійчину, люди готові робити «домашку» з чужими дітьми, вигулювати собак і навіть писати реп на замовлення!

 

Кожен хоче мати престижну роботу, яка приносила б не лише великі гроші, а й задоволення. Але так щастить одиницям. Решті доводиться погоджуватись на скромніші пропозиції. А часом, аби заробити хоч трохи грошей на життя, доводиться забувати про свої дипломи і застосовувати увесь свій життєвий досвід і природні таланти. Відтак серед оголошень у розділі “Робота” на порталі OLX, які розміщують жителі Львівщини, все частіше з’являються оригінальні пропозиції.

Скажімо, житель Сокальського району охоче попрацює “чоловіком на годину”. Оплату не вказує — усе залежить від того, яку роботу доведеться виконувати. Такі “погодинні чоловіки” давно популярні у великих містах. Їхні клієнтки — самотні жінки, яким бракує чоловічих рук (йдеться не про інтим). Такий чоловік і полицю приб’є, і розетку полагодить. Утім, обов’язки чоловіка на Сокальщині значно ширші — це і робота по господарству, і послуги водія. Який столичний “чоловік на годину” зможе зорати город чи полагодити паркан?

Страшний сон батьків школярів — домашнє завдання з дітьми. Особливо, якщо вони і своє колись не завжди виконували. У деяких сім’ях навіть виникають сварки через те, хто сьогодні робить «домашку» з дитиною. Відтак деякі користувачі пропонують зручну послугу - зроблять домашнє завдання з дитиною, а то й замість дитини. Оплата — від 20 гривень за годину. За символічні 20-30 гривень можна знайти людину, яка вигуляє вашого собаку. А от “вигул” дитини обійдеться дорожче — від 50 гривень. Є матусі, які водять власних дітей у садочок, а за певну доплату готові також відводити і забирати ще й одне-двоє чужих дітей. Ідеальний варіант для мам, які працюють і не можуть вчасно забирати дітей з садочка. Оплата договірна.

Люди заробляють, готуючи за інших реферати, курсові, дипломні і навіть статті у наукових виданнях. “Швидко, якісно і недорого виконаю дисертаційну роботу, розділ дисертації чи її частини (вступ, висновки, параграф), ваківську статтю. Напрямки: філософія, культурологія, соціологія, психоаналіз, можливі інші варіанти гуманітарних дисциплін. Гарантія оригінальності тексту й конфіденційності співробітництва!” - пише автор. Отакі у нас науковці — з купленими дисертаціями. Та що там дисертації. Хлопець з Буська може навіть реп на замовлення скласти!

 

Схожі новини