Передплата 2024 «Добрий господар»

23 серпня у Львові даємо старт Новій патрульній поліції

600 нових поліцейських вийдуть на патрулювання міста. Зустрічайте!

Начальником патрульної поліції Львова призначив наказом Юрія Зозулю. 26 років. Молодшого сержанта .. Без бентеження і без лукавства - хлопця, одного з кращих в Київській патрульній поліції зараз і ... всього лише молодшого сержанта (за новим законом - капрала). Звання та досвід прийдуть. Головне - енергія і воля до змін, що ми творимо міняючи стару міліцію в нову українську поліцію. Це - вирішальна якість!

Нині Юрій - заступник командира третього батальйону Головного управління патрульної поліції м. Києва. З першого до останнього - на Майдані, активний учасник Революції Гідності. Навчається у Національній академії внутрішніх справ, іспитами підтверджує освіту, яку отримав в одному з польських вузів. До свого приходу в патрульну поліцію Юрій Зозуля встиг попрацювати у фінансовій сфері

За час роботи у столичному підрозділі відзначився у кількох випадках, коли було складено адмінпротоколи на декількох VIP-осіб. Зокрема, на народного депутата України С.Мельничука за ст. 126 КУпАП «Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування» та на Г.Суркіса, віце-президента УЄФА за ст. 122-5 КУпАП "Порушення порядку встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв". Вміє оперативно приймати рішення у складних ситуаціях.

«Це класно і правильно — використовувати можливості, які дає життя, тим паче — кардинально щось змінювати у житті країни. Не підведу!» — сказав мені вчора Юрій Зозуля перед підписанням наказу про його призначення. Впевнений - не підведе! У добрий час - ь Нова патрульна поліція Львова!!

Схожі новини