Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«У дворі – злий собака. Стріляє на ураження»

Комуніст Кілінкаров Леніном клянеться, що зброю у собачу буду йому підкинули

«У дворі – злий собака. Стріляє на ураження»
«У дворі – злий собака. Стріляє на ураження»

Дресирувальним талантам тещі головного комуніста Луганщини Спірідона Кілінкарова найзнаменитіші приборкувачі чотирилапих позаздрили б. Собака у бабусі не лише лапу дає, а й стріляти вміє. Свою буду «стрілковий» Сірко з двома «Мухами» ділив. Ні, не хвостатими, а гранатометними. Під дахом у чотирилапого «ополченця» ще й бойова граната завалялася.

Про небезпечну знахідку, виявлену у селі Стукалова Балка на Луганщині, повідомили на своїй сторінці у Facebook бійці батальйону «Айдар». Кажуть, отримали інформацію, що у районі Балки діє не лише навідник, який зливає бойовикам інформацію про переміщення наших військових, а й ворожі мінометники окопалися. Шукали міномети, а знайшли два протитанкові гранатомети «Муха». З гранатою «Ф-1» на додачу. Усе це, кажуть «Айдарівці», зберігалося у собачій буді (її господаря під час обшуку вдома не було) на подвір’ї маєтку тещі Кілінкарова.

Пенсіонерка віднікувалася: не знаю, мовляв, звідки «Мухи» у вольєр «залетіли». «Чесним піонерським» відхрещується від знайденої «айдарівцями» зброї і сам нардеп. Захищатися вирішив наступом. Каже, арсенал на подвір’я його тещі військові підкинули. «Відбулася спроба провокації, — заявив Кілінкаров. — Бійці української армії зайшли у двір до батьків моєї дружини і поклали в собачу будку якусь зброю. Після того, як я з ними поговорив по телефону, вони забрали зброю і покинули територію мого будинку». А далі комуніста понесло: не там, мовляв, бандитів шукаєте — це з «айдарівцями» розбиратися треба. «Я неодноразово інформував як письмово, так і усно і координатора антитерористичної операції, і начальника УВС про ситуацію, яка склалася у населених пунктах, що перебувають у зоні контролю батальйону «Айдар». Написані відповідні заяви жителів селищ Щастя, Стукалової Балки, Металіста щодо військових, які ім’ям України нібито захищають людей, а насправді займаються банальним мародерством. Думаю, що закінчиться ця ситуація, і на законному рівні будуть розбиратися з цими фактами», — заявив Кілінкаров. Та щось не чути було його звинувачень ні у парламенті, ні на прес-конференціях. А тут, бачите, прорвало, коли свою шкуру захищати довелося.

А може, «Мухами» Кілінкаров обзавівся, щоб статус учасника бойових дій отримати? Російські журналісти, які на Донбасі «заказуху» для зомбоящиків знімають, організували б йому відеодокази: як Кілінкаров зі собачої будки з гранатомета відстрілюється. Ну чим не учасник бойових дій? Раніше з таким статусом можна було позачергово «халявну» депутатську квартирку відхопити. Хоча Кілінкарову парламентська «трикімнатка» у столиці і так поза конкурсом дісталася. Вручили як багатодітному батькові трьох дітей. «Усі погодилися, що йому треба дати квартиру з урахуванням його сімейного стану — як патріоту України, який підсилює наш генофонд», — вигороджував Кілінкарова тодішній заступник голови Рег­ламентного комітету Верховної Ради (того самого, який розподілом житла відає) Валерій Камчатний. Та з такими «патріотами» Путін вже давно Україну у собачу будку біля Кремлівської стіни загнав би.

Схожі новини