Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Привид Аватара гуляє Східною Україною:))

Хочу подякувати Харкову. Зеленка двох моральних інвалідів лише підкреслила факт теплого прийому і взаєморозуміння простих людей, які зібралися на Майдан.

Ми говорили про важливі речі:

— досить роз'єднувати. Час припинити нав'язану ззовні україно-українську війну. Треба визнати право російськомовного українця на патріотизм. І право на історико-культурне самовизначення регіонів як крок для об'єднання навколо спільного європейського майбутнього.

— досить красти. Ми не хочемо жити в країні, де син Президента отримує 7000% прибутку, а сотні тисяч підприємців змушені платити гангстерську ренту режимові. Час скасувати право мародерства чиновництва та олігархів.

— досить принижувати. Неможливо жити в країні, де міліція стоїть на шухері у бандитів і допомагає їм збирати общак. Нас об'єднує протест проти побиття спецназом мирних студентів і розгорнутий зараз індивідуальний терор проти інакомислячих. Ми потребуємо нового персоналу судів, міліції і прокуратури, набраного через детектор брехні.

Схід і Захід України єдині в неможливості жити в радянському бараку, ледь прикритому жовто-блакитними прапорами. Ми вийшли з нього і більше не повернемося в стан безмовних гвинтиків Системи. Натомість ми вимагаємо від політиків плану майбутнього. Майбутнього, де ми матимемо чесний суд, міцне самоврядування, доступну медицину і освіту, підконтрольне суспільству чиновництво і гідну оплату чесної праці. Ці нові, справедливі правила ми і називаємо європейським вибором.

Завтра — в Запоріжжі.

Привид Аватара гуляє Східною Україною:))

Разом — ми сила!

Схожі новини