Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Доооовга і напружена ніч позаду. Нові попереду?!

Понад 10 годин на морозі -10-13, у сутичках, з фізичним і нервовим навантаженням. Але – ми таки втримали барикади з боку вулиці Михайлівської від нічних атак Беркуту й Гепарду Внутрішніх військ

Понад 1000 спецбійців, оснащених і споряджених, технічно виявилися безсилими проти кількасот наших хлопців. Сила духу й мотивація Громадян перемогли чисельність і натренованість оплічників влади.

Поранених не було. Дісталося, ясна річ, багатьом хлопцям: ушиби, синці, різані рани, порваний об арматуру і колючий дріт одяг... Мої джинси відновленню не підлягають, це точно)

Страху в очах не бачив ні в кого, скоріше — тривогу, рішучість і злість. За одну ніч усі ми, хто стояли пліч-о-пліч на тій барикаді, стали якщо не рідними, то друзями напевно.

Коли вже протистояння стихло, схлинув адреналін, лише тоді у декого голос затремтів і очі стали мокрими — від радості спільної перемоги. Тактичної, локальної, але такої важливої перемоги. Окремим офіцерам Беркуту й Гепарду теж руку потиснув: бачив, як вони прикривали собою і своїх бійців, і декого з нас. Дякую Вам за підтримку листами, дзвінками, смс... Мобілка згасла швидко, тож прочитав їх уже зранку)

Напевно така напружена ніч у нас з Вами не остання. Тож короткий перепочинок — і знову на Майдан!

Схожі новини