Передплата 2024 «Добрий господар»

Мовчати і чекати сьогодні не можна

30 листопада стало точкою неповернення. Жорстокий розгін мирного зібрання молоді на Майдані породив нові майдани по всій країні.

Люди вийшли і показали, що не хочуть і не будуть терпіти такого ставлення до себе і своїх дітей. Розігнали кілька тисяч, на зміну їм прийшло ще більше людей. Народ прокинувся. І владі треба терміново сідати за стіл переговорів. Але замість цього влада встала на шлях провокацій — з метою організувати сутички, аби мати привід для застосування сили до мирних маніфестацій. Показуючи народу агресію, влада хоче відбити у людей бажання виходити на мітинги.

Але нове покоління українців, розумне, ерудоване і свободолюбиве, не поступиться, не злякається погроз. Переконана, що молодь обов'язково переможе! Обов'язково треба боротися далі. На мирні акції протесту треба виходити всім. Старим, хворим, немічним — на майдани у своїх містах. Усі решта — на Майдан у Київ!

Сьогодні розмовляла зі своїми знайомими зі східної України і дізналася, що східняки не можуть виїхати на Майдан. Як тільки збирається автобус, то на виїзді з міста його зупиняють, витягають водія, і після "виховної розмови" з водієм ніхто нікуди вже не їде... Очевидно, на півдні України — те саме. Тому, всі, хто може, — вставайте! Не спіть, не гайте часу, приєднуйтеся до мирних акцій протесту. Сьогодні не можна мовчати, пасивно спостерігати і чекати. Ми самі повинні вирішити свою долю. Тому — усі на Майдан!

Слава Україні!

Схожі новини