Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові на Личаківському кладовищі вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні

  • 20.02.2024, 13:15
  • 374

Сьогодні, 20 лютого, у Львові на Личаківському кладовищі покладанням квітів вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Фото: ЛОВА
Фото: ЛОВА

«Громадськість, родини Героїв Небесної Сотні, представники влади, військових та силових структур поклали квіти та лампадки біля могил Героїв, які загинули під час Революції Гідності, а також біля могил генерала Сергія Кульчицького, полковника Андрія Соколенка та борців за волю України на полі почесних поховань № 67 Личаківського кладовища», — йдеться у повідомленні.

Опісля духівництво провело чин екуменічної панахиди за загиблими Героями.

«Тієї зими жителі Львівщини були серед тих, хто боровся за гідне майбутнє для своєї країни. 24 наших земляки загинули. Відважні та нескорені - вони йшли попри снайперські кулі. Напротивагу — лише дерев’яні щити та непохитна віра у справедливість. Дякую тим, хто тоді, у 2014 році, стояв із ними пліч-о-пліч. Вони боролись за гідність та свободу. Ми пам’ятаємо!», — йдеться у повідомленні.

До Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні місто виплатить одноразову матеріальну допомогу рідним загиблих Героїв, які мешкають у нашій громаді.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Львова.

Так, одноразову матеріальну допомогу в сумі 3600 грн отримають 12 членів сімей загиблих Героїв Небесної Сотні. У бюджеті Львівської МТГ на ці виплати передбачено 43 200 грн.

Схожі новини