Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Магнітні бурі на 22 — 28 квітня 2024 року

За прогнозами учених-астрологів, цього тижня поточного місяця у космічній погоді слід очікувати геомагнітних гойдалок: дні зі слабким рівнем геомагнітної напруженості можуть чергуватися із днями, в яких ця напруженість буде помірною. В його останній день, цілком можливо, станеться чергова штормова подія на Сонці

Тож до чого слід бути готовими особам, що потерпають від впливу зміни геомагнітного фону Землі?

Слабкий рівень геомагнітної напруженос­ті прогнозують 23, 24, 26, квітня. У ці дні особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфе­ри можуть відчувати зниження працездатності, підвищену втомлюваність та слабкість, зниження імунітету, головний біль, дратівливість та знижен­ня робочої ефективності, підвищену тривожність, запаморочення, підвищену чутливість до змін ат­мосферного тиску.

Помірний рівень геомагнітної напруженості учені передбачають на 22, 25, 27 квітня. Під його вплив насамперед потраплять особи із підвище­ною чутливістю до дії магнітосфери та люди із па­тологіями у здоров'ї, які можуть відчувати запамо­рочення, нудоту та втрату рівноваги, посилення хронічних захворювань, сонливість, порушення травлення та апетиту, погіршення фізичної витри­валості, головний біль, слабкість та дратівливість, зниження психічної стабільності. Штормову ж по­дію на всесвітньому Світилі учені прогнозують на 28 квітня. Її вплив може відчути значно ширше коло людей у вигляді втрати рівноваги та коорди­нації, утруднення зосередженості та прийняття рі­шень, підвищеної втомлюваності.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води та від­мовтеся від шкідливої їжі і напоїв, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм арте­ріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене не­здужання — звертайтеся до лікаря.

Схожі новини