Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Львівщині затримали наркоторговців

  • 25.04.2024, 19:45
  • 378

На Львівщині правоохоронці затримали двох мешканців Донеччини віком 20 та 22 роки за розповсюдження наркотиків. Під час затримання у чоловіків вилучили наркотики на суму близько 100 тис. грн, повідомила пресслужба поліції Львівської області

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області

За даними правоохоронців, двоє мешканців Донеччини, віком 20 та 22 роки, які тимчасово проживали на Львівщині, закуповували великі партії наркотиків з метою подальшого збуту. Зловмисники розфасовували психотропні речовини та розсилали їх у різні регіони України поштою. Наркодилерів вдалося затримати біля поштового відділення, куди вони прийшли для відправки чергової партії наркотиків.

«24 квітня правоохоронці затримали наркоділків у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України під час здійснення поштового відправлення. У затриманих було виявлено та вилучено зіп-пакети, згортки та пакунки з речовинами, схожими на психотропні засоби „амфетамін“ та „alfa-PVP“, а також з речовиною, схожою на наркотичний засіб „канабіс“. Окрім того, були вилучені засоби для фасування, електронні ваги та інші речові докази. Усе скеровано на дослідження. Вартість вилучених речовин за цінами „чорного ринку“ становить близько ста тисяч гривень», — повідомляють у поліції.

Чоловікам повідомили про підозру в незаконному зберіганні та збуті наркотиків. Наразі триває досудове розслідування, незабаром оберуть запобіжні заходи. Наркоторговцям може загрожувати до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Схожі новини