Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«У готелі поселюся безкоштовно, бо я популярний у соцмережах»

Римський готельєр закликав колег боротися з навалою «інфлюенсерів-халявників»

Римські готельєри "ледве вижили" під час пандемії. А тепер потерпають від навали "інфлюенсерів-халявників"... Фото tripadvisor.co.uk (ілюстративне).
Римські готельєри "ледве вижили" під час пандемії. А тепер потерпають від навали "інфлюенсерів-халявників"... Фото tripadvisor.co.uk (ілюстративне).

Власник одного з готелів столиці Італії звернувся до своїх колег із закликом разом боротися з явищем, що, за його словами, стало «справжньою чумою». Ідеться про «інфлюенсерів» (соцмережних блогерів), які пропонують готельєрам «рекламу» — у вигляді позитивних постів у своїх профілях. Що «інфлюенсери» за це хочуть? Гроші й безкоштовне проживання у готелі…

Італійське видання Il Messaggero назвало таких хитрунів «інфлюенсерами-халявниками».

"Це ганьба. Досить, далі так не можна!" — заявив обурений власник готелю, розташованого в центрі Вічного міста. Як відзначає журналіст видання Il Messaggerо, що поспілкувався з готельєром, «абсурдних пропозицій» йому та його колегам останнім часом надходить дуже багато.

«600 євро й безплатна ніч для трьох»

Роздратований готельєр розповів виданню про деталі пропозиції, яку він одержав нещодавно від агенції, яка представляє інтереси популярної у певних колах молодої «інфлюенсерки»: 600 євро і безкоштовне проживання для трьох осіб — в обмін на пост у її профілі в соцмережі.

«А як заплачу своїм працівникам? Теж таким постом?» — запитує готельєр, обурений нахабством чергової «інфлюенсерки». Власник готелю каже, його бізнес «ледве вижив» під час ковідної пандемії, адже клієнтів практично не було. А тепер, коли до Рима нарешті поїхали туристи, готельєри Вічного міста потерпають від навали «інфлюенсерів-халявників»…

"На мою думку, такі пропозиції свідчать про брак поваги до тих людей, які працюють чесно, — зазначив готельєр. — Невже ці «інфлюенсери» справді думають, що цілий світ — це «сторіз» у їхніх мережевих профілях?".

За інформацією італійського видання, римський готельєр, про якого йдеться, пропозицію агенції щодо 600 євро й трьох безплатних ночей категорично відкинув. І тепер закликає своїх колег-готельєрів зробити так само. «Нас уже закидали такими пропозиціями, — розповів власник готелю. — Нарешті час об'єднатися й зламати цю згубну систему».

Схожі новини