Передплата 2024 ВЗ

Від інопланетян нас захистить Термінатор

«Дякую усім за віру в мене. Я готовий до служби», - запевнив знаменитий голлівудський актор Арнольд Шварценеґґер у своєму дописі у соцмережі Instagram

У такий спосіб Термінатор відреагував на результати опитування, проведеного у Великій Британії. Саме Шварценеґґер, упевнені британці, може найкраще захистити Землю від вторгнення інопланетян.

Якщо жорстокі космічні прибульці на­падуть на нашу планету, то, на переко­нання учасників опитування, обороною Землі повинен керувати Арнольд Швар­ценеґґер. Досвід успішної боротьби з інопланетянами Термінатор уже має. Зо­крема, у трилері «Хижак», який вийшов на кіноекрани 1987 року, Арні впорався з кровожерливим космічним гостем…

Загалом, на вибір опитаних британців вплинула насамперед наявність кінема­тографічного досвіду боротьби з косміч­ними прибульцями. Друге місце у цьо­му рейтингу посів актор Вілл Сміт, який виконав одну з головних ролей у фільмі «День Незалежності». На думку британ­ців, непогано впораються із обороною Землі від інопланетян також актори Том Круз, Брюс Вілліс («Армагеддон») і Гаррісон Форд (кіноепопея «Зоряні війни»). Довіряють британці у цьому сенсі також акторці Сігурні Вівер, зірці фільмів про «Чужого».

Значно менші здібності до боротьби з прибульцями, вважають учасники опиту­вання, мають політики. Найкраще серед них оцінили експрезидента США Дональ­да Трампа, який зайняв 8-ме місце. Бри­танський прем’єр-міністр Борис Джон­сон став 12-м, віцепрезидентка США Камала Гарріс — 19-ю, а теперішній гос­подар Білого дому Джо Байден — 20-м.

Схожі новини