Передплата 2024 «Добрий господар»

Керрі: "Маршу свободи не зупинить жоден терор"

  • 12.01.2015, 01:15
  • 1 168

Державний секретар США висловив підтримку маршу єдності в Парижі, наголосивши, що жоден теракт не применшить прагнення людей до свободи.

Про це Джон Керрі заявив у неділю, виступаючи в палаці Махатма Мандір в індійському місті Гандінагар, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми всі можемо походити з різних верств суспільства, але сьогодні ми всі стоїмо разом з народом Франції, який вийшов на марш, вшановуючи жертви смертельного нападу минулого тижня на головний офіс Charlie Hebdo в Парижі", — цитує Керрі прес-служба Держдепартаменту США.

Він висловив солідарність та прихильність Сполучених Штатів до зусиль у протистоянні екстремізму, що відстоюють справжню свободу. Керрі підкреслив, що саме свободи так бояться екстремісти, і це об'єднує країни.

"Ми стоїмо разом за свободу, і всі ми разом даємо зрозуміти, що жоден акт терору ніколи не зупинить маршу свободи", — наголосив глава Держдепартаменту США.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю більше мільйона людей вийшли на марш єдності у французькій столиці у відповідь на терористичні напади В акції взяли участь майже 60 глав держав та урядів, у тому числі прем'єр-міністри Бельгії, Великої Британії, Німеччини, Ізраїлю, Італії, Іспанії, Польщі, керівники Євросоюзу, НАТО та Ради Європи, а також Президент України Петро Порошенко.

Схожі новини