Передплата 2024 «Добра кухня»

Марчук: "Росія не зможе приховати сліди у катастрофі "Боїнга-777"

  • 22.07.2014, 16:52
  • 839

Про це в ефірі Еспресо.TV заявив генерал армії, екс-секретар РНБО, екс-голова СБУ Євген Марчук.

"Починаючи від того факту, коли терористи почали вихвалятися один перед одним (що також вже є хорошим свідченням), закінчуючи поспішним вивезенням «БУКу» з території України і затримкою в доступі фахівців, свідчить про одне, що Росія намагається демонстративно, нахабно перед фахівцями приховати докази, які знають, не просто підозрюють, а добре розуміють, навіщо це Росія робить", — зазначив генерал

Однак, за його словами, спроби бойовиків приховати докази є марними, оскільки сучасні технології здатні відновити картину подій.

"По-перше, приховати вже неможливо буде. За десять років технологія розслідування значно підсилилася. Недаремно, крім того, США сказали однозначно, що вони зафіксували пуск ракети. Нагадаю, що першим, хто повідомив мені про те, що був пуск ракети над Чорним морем і потрапляння в Ту-154 2001 року був посол США. Тому що в США космічна розвідка, як в СРСР, але там сильніша є. Два низьколітаючих супутники зафіксували точно координати. Сьогоднішні можливості дають 100% гарантію розкриття істинних причин. Можна точно по шрапнелі встановити, на якому заводі, яка марка сталі куди і коли була відправлена", — розповів Марчук.

Схожі новини