Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кличко візьме участь у Мюнхенській конференції

  • 31.01.2014, 15:52
  • 903

Кличко в Мюнхені зустрінеться з делегацією Конгресу США.

Лідер партії УДАР Віталій Кличко візьме участь у 50-й Мюнхенській конференції з питань безпеки, яка триватиме з 31 січня — 1 лютого.

"У рамках конференції відбудеться низка зустрічей Кличка з впливовими міжнародними політиками, зокрема, з Держсекретарем США Джоном Керрі, сенатором Джоном Маккейном та іншими членами делегації Конгресу США, а також з міністром закордонних справ Італії Емма Боніно", — повідомляє прес-служба партії УДАР.

За інформацією УДАРу, 1 лютого о 17:00 Віталій Кличко виступить на 50-й Мюнхенській конференції з питань безпеки з промовою про політичну ситуацію в Україні.

Раніше повідомлялося, що глава політради Батьківщини Арсеній Яценюк разом з партнерами із опозиції в п'ятницю, 31 січня, вирушає в Мюнхен, де візьме участь у ювілейній 50-й Мюнхенській конференції з безпеки, і обговорить з світовими політиками ситуацію в Україні.

Крім того, як стало відомо, у ювілейній 50-й Мюнхенській конференції з питань безпеки візьме участь міністр закордонних справ України Леонід Кожара.

Схожі новини