Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Карла Бруні : "Я виїхала з Єлисейського палацу, не переставивши місцями жодної вази "

  • 21.01.2014, 18:19
  • 950

У своєму інтерв'ю німецькому виданню Frankfurter Allgemeine колишня перша леді Франції Карла Бруні поділилася своїми спогадами про життя в Єлисейському палаці.

Так, на питання видання про те, чи нудьгує вона по життю в ньому, Бруні відповіла негативно. Також дружина екс -президента Франції спростувала припущення про те, що їй хто-небудь коли-небудь говорив про те, що їй дозволено робити в якості першої леді Франції, а що ні. "Я дуже обережна і завжди думаю перед тим, як щось сказати, саме це допомогло і врятувало мене ". Зрозуміло, розповідає Бруні, " я ходила там немов на голках, робила помилки, хоч і не такі серйозні. Але в кожній ситуації я знаходила вихід і вела себе стримано, ні в що не втручалася ". Бруні, за власними словами, " в'їхала туди ( в Єлисейський палац ) як квартирант, в такій же якості і виїхала з нього, не переставивши місцями жодної вази ".

Також Бруні, йдеться далі, не вважає, що її свобода пересування якимось чином постраждала у зв'язку з її тодішнім статусом: "У мене була швидше супровідна роль". " У цей час я, навпаки, була дуже вільна, — продовжує вона. — Те, що ти стоїш в красивому платті поруч з кимось, зовсім не означає, що ти залежна ".

Так, наприклад, поки її чоловік був президентом, Бруні багато їздила на метро. "В основному я користуюся косметикою на робочому місці, а коли ти ще прибираєш волосся і одягаєш темні окуляри, бейсболку і спортивний одяг, який не підкреслює фігуру, тебе ніхто не впізнає, — згадує Бруні. — Якось раз я була на шкільній екскурсії разом зі своїм сином, і пересувалися по Парижу ми на метро. і ніхто мене тоді не впізнав ". Лише одного разу якийсь чоловік, згадує Бруні, обернувся в її бік і назвав її ім'я. "Але люди тоді до мене не приставали ", — додає колишня перша леді Франції.

Джерело: Frankfurter Allgemeine