Передплата 2024 ВЗ

«Дружина була молодшою на десять років. Він постійно її ревнував»

Після вбивства вагітної дружини намагався перерізати собі горло

Страшна трагедія трапилася 10 грудня о 7.50 у селі Чайковичі, що у Самбірському районі. Як встановили правоохоронці, під час конфлікту 40-річний чоловік кілька разів вдарив 31-річну дружину ножем. Поранення виявилися смертельними. Після чого намагався перерізати собі горло… У цей час у будинку перебувала 10-річна донька подружжя. Перелякана дівчинка втекла до бабусі та розповіла їй про те, що відбувається вдома. А вона, своєю чергою, повідомила про подію поліцейським.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Як дізналась журналіст «ВЗ» у місцевих жителів, чоловік, який убив дружину, з багатодітної сім’ї (у родині десятеро дітей). Усі живуть добре, жодного поганого слова про цю родину ніхто не говорить. І от таке сталося…

«Той чоловік був близько трьох місяців у Польщі, - кажуть селяни, які живуть неподалік. – У родині дві дочки, одна ходить у 5-й клас, інша – у 8-й клас. Загибла – з сусіднього села Сусолів. У нас дуже добра про них думка».

Місцеві кажуть, що чоловік постійно ревнував молодшу за себе дружину. Подружжя начебто збиралось розлучатися. За день до убивства, жінка приходила у сільську раду, брала довіку про склад сім’ї. Сказала, що буде подавати на розлучення… Але чоловік вибачився перед дружиною, все ніби владналося.

Через що у той трагічний день виник конфлікт між подружжям у селі не знають. Менша донька, коли побачила кров, вибігла у нічній сорочці на вулицю та побігла до бабусі (старшої вдома не було, вона ночувала у бабусі). Коли поліція приїхала на місце події, вагітна жінка була мертвою.

«Позбавив життя не лише дружину, але й дитину, - кажуть селяни. – Та ще й взяв себе підрізав, аби не відповідати за злочин. Але його врятували. Дітьми тепер опікується бабуся та прабабуся».

Читайте також: «Сестра Галина казала, що водій подивився на неї крізь вікно... Завів двигун і поїхав далі»

Схожі новини