Передплата 2024 ВЗ

Зеленському сподобалося бути президентом — піде на другий термін

Опоненти кажуть: йому якось би добути перший...

Володимир Зеленський, схоже, порушив обіцянку, яку дав українцям перед своїм сенсаційним походом у владу. Тоді запевняв громадян, що балотуватиметься лише на один президентський термін. Тепер же стало відомо, що Володимир Олександрович замахнувся на другу «п'ятирічку».

Про те, що Зеленський має «наполеонівські» плани, повідомив колишній член президентської фракції у парламенті, а нині — один із найбільш запеклих критиків «гаранта» Гео Лерос. Відповідна інформація надійшла нардепу від знайомих, які минулого понеділка були на святковому прийомі — вітали главу держави із днем народження. «..Зеленський своєму найближчому оточенню заявив, що йде на другий термін! Може, нам уже час забрати пасочки у цього хлопчика?» — саркастично написав Лерос на своїй сторінці у Facebook.

Здивовані планами президента і в експертних колах. «На що розраховує Зеленський — не відомо, — розмірковує політолог Андрій Смолій. — Рейтинги нижче 20%, і це лише за півтора року правління! Розсварився з усім світом, опустив країну в тотальний хаос, знищив більшість інституцій влади, дозволив повноцінний реванш бандитів та агентів агресора… У якій реальності живе ця людина?»

Коментуючи президентство Зеленського, відомий історик Ярослав Грицак недавно заявляв: «Зеленський переміг. Але незаслужено. У нього ще немає жодних заслуг, окрім віртуальних. І він, найімовірніше, посиплеться, щойно питання торкнеться реальних справ. Хотів би помилитися. Готовий терпіти майбутні посмішки й докори, але за однієї умови: якщо в Україні після президентства Зеленського жити стане краще. Утім, це із розряду див, а дива — справа Божа. У людські, особливо в політиці, я не вірю. Так само, як і в те, що Зеленський дотягне до кінця терміну…»

До речі…

На згадуваному прийнятті з нагоди дня народження Володимира Зеленського був присутнім скандально відомий заступник голови Офісу президента Олег Татаров.

Про це повідомив головний редактор сайту «Цензор. Нет» Юрій Бутусов. Колишнього функціонера МВС Татарова знають як людину, що виправдовувала придушення протестів на Майдані. Як креатуру одіозного Портнова. А віднедавна — ще як фігуранта корупційного скандалу з «Укрбудом». Попри те, що співробітники Національного антикорупційного бюро України вручили Татарову підозру, він продовжує працювати у президентській канцелярії. Генпрокуратура намагається «відмазати» його. А сам Татаров ходить до президента пити чарку. Напевно, тому, що сумлінно виконує його вказівки, резюмує Бутусов.

Схожі новини