Передплата 2024 «Добрий господар»

Як брат Єрмака "торгує" державними посадами: оприлюднено відео

  • 29.03.2020, 17:40
  • 1 781

Нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких чоловік, схожий на брата глави ОПУ Андрія Єрмака - Денис Єрмак проводить переговори про працевлаштування неназваних осіб на певні посади в органах влади.

Про це свідчить публікація Лєроса у Facebook, передає Українська правда.

«Відеодокази, як Єрмак через свого брата „барижіть“ державними посадами, впроваджує свою програму до правоохоронних структур та оборонку, ну і звичайно заробіток на державі».

На відеозаписах вказані час і дата зйомки — 20 серпня, 16 і 23 вересня, 3 жовтня 2019 року.

У бесідах чоловіків фігурують деякі суми і посади, зокрема, на Київській митниці, в Мінінфраструктури, УЗ і ін.

На одному з відео чоловік, схожий на брата глави ОПУ, проводить співбесіду з людиною, яка говорить, що претендує на посаду заступника міністра інфраструктури і хоче курувати «Укрзалізницю».

Читайте також: Лерос розповів, що у деяких «слуг» свої плани на країну

На іншому відео невідомий розповідає нібито Денису Єрмаку, що є «гарна дівчинка», яка «хоче очолити чи ТРК „Україна“ чи Національний комплекс „Експоцентр України“, це все ДУСя», на що той відповідає, що її «перекинуть на людей».

«Дівчинка хороша … Отримати гроші — питання принципу, а те, що ми їй допоможемо, це по-любому. Денису (ймовірно, Денису Єрмаку — ред.) про це говорити не треба, він бере 4, з п'яти. По 500 доларів розкинемо … Це твої друзі. — Друзі. Давай хоча б по штуці … -А йому яка різниця? Ми ж по-чесному все робимо … -Він може закомизитися, мовляв „ви приводите людей, а мені з ними розбиратися“ … Іди в туалет, сумку (з грошима — ред.) візьми з собою, там десь закриємось, це буде правильно».

Схожі новини