Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Лерос розповів, що у деяких "слуг" свої плани на країну

  • 26.03.2020, 19:55
  • 1 378

Народний депутат партії "Слуга народу" Гео Лерос заявив, що серед членів політсили нібито обжилася людина без принципів, яка мислить винятково через призму своїх особистих інтересів

Про це нардеп написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє OBOZREVATEL. Він зазначив, що йдеться про главу Офісу президента Андрія Єрмака, який, на думку Лероса, розмінюється національними інтересами. Він наголосив, що інституту парламентаризму має бути соромно, що депутатів, які пішли за високою ідеєю, поклавши свою репутацію в спільний кошик, сьогодні намагаються перетворити на безлику кнопку.

«Турборежим вже не в парламенті, а як потворна мутація цього поняття перемістилася у тіньові офіси всіх рівнів влади, де тепер також спритно пакують валізи для старшого з ярмарків у країні», — написав він.

Читайте також: Криза — не завада? Єрмак придбав Mercedes за 3 мільйони

«У 2019 році я навіть не сумнівався, що в Україні відбудуться великі зміни, справжній тектонічний зсув, після якого підуть в історію старі еліти, і з ними вся корупційна система, але зараз стає очевидно, що у деяких учасників процесу були свої плани на країну», — написав «слуга народу».

Схожі новини