Передплата 2024 «Добра кухня»

Вона заспівала… А танці у «клюбі» скоро будуть?

«Новий курс» — добре, але хліба і видовищ для електорату ніхто не скасовував. Хлібом Юлія Тимошенко вже «годувала», точніше — віртуальними сирниками. Настала черга видовищ.

Чи то Юлія Володимирівна так появі Насті Приходько під своїм прапором зраділа, чи, може, політтехнологи нову фішку підкинули? Майже годину «дрючила» зі сцени у Рівному «недолугі рехворми» влади, а потім бац — і «шас спою». Затягнула з Олександром Пономарьовим (Приходько ще «приспівується» до Тимошенко, а Пономарьову до співів за «Вану» не звикати) його «Заспіваймо пісню за Україну». Добре, що на цьому концерт скінчився. А то, гляди, і до ліричнішого репертуару дійшли б, «злабавши» «Моя ти зіронька небесная…».

Почув би цей дует Павло Зібров, слинку з вусів підбирав би. Він давно мріє ще хоч разочок з Тимошенко «Женщина любимая» затягнути (як колись на фуршеті було), а вона з Пономарьовим зі сцени голосить…

Хоча пономарьовський репертуар — це, мабуть, лише розігрів. Юлія Володимирівна любить голосистих агітаторів не уроздріб, а гуртом. Он у минулу президентську кампанію який «співочий колгосп» біля себе зібрала! Там не лише Пономарьов із Зібровим були, а й Руслана, Потап і Настя, Наталія Могилевська, Тіна Кароль, Ані Лорак, Ірина Білик, Віктор Бронюк, Тарас Петриненко… Головне, вчасно з зірковим «десантом» домовитися, аби конкуренти не перехопили.

Фото gazeta.ua

Схожі новини