Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Жебрівський: "Час "договорняків" на Донбасі минув"

  • 14.09.2015, 15:00
  • 3 037

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський вимагає, щоб кандидати у керівники підприємств області представляли свої плани їхнього розвитку.

Про це він написав на сторінці у Facebook, коментуючи ситуацію на Костянтинівському хімічному заводі та ДП "Артемсіль".

"Зранку зустрівся з представником Рахункової палати, яка заходить з перевіркою на Костянтинівський хімічний завод. Невесела складається картинка, а Фонд держмайна просто надсилає мені лист на погодження кандидатури, яка б очолила це важливе підприємство. Без жодного бізнес-плану чи пропозиції розвитку", - обурився губернатор.

Він зазначив, що конкурс на заміщення посади директора ДП "Артемсіль" також проходить без жодного залучення Донецької ОДА. Крім того, подібна ситуація і з деякими іншими підприємствами, які розташовані на території області, але перебувають в оперативному управлінні ФДМУ та міністерств.

"Мабуть, із київських пагорбів комусь видніше, що відбувається в східному регіоні. Хочу попередити, що жодних кандидатур керівників підприємств, які не представлять свої плани розвитку, я погоджувати не буду. Час "договорняків" у Донецькій області минув!" - наголошує Жебрівський.

Водночас він підкреслив, що готовий спільно працювати над вирішенням питань і розробкою перспектив функціонування стратегічно важливих для Донеччини і України виробництв.

Схожі новини