Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Вибір шин – будь підкованим

  • 18.03.2015, 22:09
  • 957

У сьогоденні, автомобіль є невід’ємною частиною життя багатьох українців. Адже пересування в межах великого міста, такого як Львів, за наявністю авто стає набагато комфортнішим.

Однак, одночасно з перевагами, які надає автівка своєму власникові, перед водієм щороку (а то й декілька разів на рік) постають питання з сервісного обслуговування свого «залізного коня». Одне з найбільш ресурсоємних таких питань стосується купівлі, встановлення та обслуговування автомобільної гуми. Комплексне вирішення згаданих вище пунктів і пропонує українським автовласникам торгівельно-сервісна мережа «Твоя Шина — PolePosition».

Перша перевага, яку «Твоя Шина» надає покупцям, це можливість купувати тільки якісну продукцію, тому що тут офіційно представлені такі всесвітньо відомі бренди як Bridgestone, Kumho, Cordiant, Tunga, Viking, Continental та інші. Всі моделі підтримуються гарантією від виробника, а на продукцію торгівельних марок Bridgestone та Kumho розповсюджується повна гарантія, за умовами якої водій може безкоштовно відремонтувати шину, або навіть замінити на нову, у разі не ремонтопридатного ушкодження в ході експлуатації.

Друга з переваг — це інтернет ціни в роздріб. Немає різниці, будете ви замовляти гуму через інтернет-магазин prokoleso.ua чи купувати безпосередньо у шинному центрі, в обох випадках ви отримаєте товар на однаково вигідних умовах.

Третя перевага — високоякісний сервіс, який виконується лише кваліфікованими фахівцями на професійному італійському та німецькому обладнанні. Тепер кожен автовласник у Львові може абсолютно безкоштовно перевірити тиск у шинах, підкачати або пере закачати їх азотом та перевірити балансування. А на решту шино монтажних послуг отримати знижку в 25% просто оформивши картку клієнта.

Сезонне зберігання покришок — це ще одна проблема, з якою зіштовхуються водії, але вона легко вирішується для покупців мережі «Твоя Шина» у Львові. Придбавши комплект літньої гуми, ви можете залишити зимові шини на зберігання у спеціально обладнаному складі на пів року (6 місяців) всього за 4 гривні.

Таким чином, львів’янам не потрібно більше думати про те, де купувати, обслуговувати та зберігати автомобільну гуму. Достатньо завітати до магазину «Твоя Шина — Pole Position», який розташований за адресою м. Львів, вул. Липинського, 54, або зателефонувати на безкоштовну гарячу лінію за номером 0-800-303-336.

Схожі новини