Передплата 2024 «Добра кухня»

Кузьма Скрябін загинув у ДТП на Дніпропетровщині

  • 02.02.2015, 14:11
  • 2 142

Лідер гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко загинув сьогодні у ДТП в Дніпропетровській області.

Про це повідомляє прес-служба ДАІ МВС України.

«За попередніми даними, близько 8-ї години 20 хвилин, у Криворізькому районі, біля села Лозоватка, сталося зіткнення позашляховика, в якому знаходився співак, та вантажівки. На жаль, від отриманих травм, Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін, загинув на місці пригоди», — йдеться у повідомленні.

Toyota Sequoia Кузьми “Скрябіна” зіткнулася з молоковозом “Газ-53″. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” повідомив начальник ДАІ України Анатолій Сіренко.

аварія
аварія

“Сталося зіткнення машини Toyota Sequoia з” Газ-53 “, який перевозив молоко. Це було зустрічне зіткнення. Орієнтовно посередині проїжджої частини. Обставини з’ясовуються. Удар був дуже великої сили, вантажний автомобіль знаходиться в кюветі. Дуже сильно постраждала машина” Кузьми “, — сказав Сіренко.

аварія
аварія

У четвер гурт Скрябін виступив із концертом у Кременчуці. Після виступу Кузьма у розмові з журналістами розповів власні думки про війну в Україні, політиків та власне радіо.

«У людей сідають батарейки. Вони не розуміють просто-напросто що робиться, якщо чесно. Принаймні ті, з ким я спілкуюся, кажуть — у нас сідають батарейки. Понятно, що антитерористична операція не може тривати рік, понятно що то війна — війною її ніхто не називає. З якого приводу країна має мобілізувати людей на Антитерористичну операцію… Ні один з усіх президентів, ні один з депутатів — не зробили нічого, щоб тої війни не було», — наголосив він.

Тільки вчора гурт презентував новий кліп: Скрябін — Дельфіни Відео тут

Святослав Вакарчук у твіттері написав:: "Сьогодні трагічно пішов з життя Кузьма Скрябін...просто неможливо в це повірити...Господи, упокой його душу!"

Схожі новини