Передплата 2024 «Добра кухня»

Яценюк: "Від освітян залежить хід історії"

  • 05.10.2014, 16:00
  • 1 245

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк привітав освітян з професійним святом

Про це повідомляє урядовий портал.

"Сердечно вітаю вас із професійним святом.

Від вас, дорогі освітяни, залежить хід історії та наше майбутнє. Те, якими будуть погляди, цінності та світосприйняття поколінь українців, а значить і те, якою буде Україна. Ви зводите підвалини країни, де шанується свобода кожного, де цінується совість і інтелект, де сила беззастережно підпорядковується праву. Ви виховуєте людину, яка відстоїть, піднесе і передасть нащадкам могутню, квітучу, європейську Україну. Ви вчите відчувати, мислити, діяти.

У серці кожного з нас ніколи не згасне пам'ять про першого вчителя, який своєю мудрістю та любов’ю вселив в нас віру у себе та допоміг знайти свій шлях у житті. Ми вклоняємось вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за тепло, любов та знання, які ви з року в рік передаєте своїм учням.

І як би не було сьогодні важко, перед якими б викликами ми не стояли, якість і зміст освіти, наближення їх до кращих світових стандартів, соціальний захист вчителів — це один із пріоритетних напрямів державної політики. Так само, як і патріотичне виховання юних українців.

Вдячних і розумних учнів вам, мудрості і терплячості, великих надбань у вашій благородній справі", — передає прес-служба КМУ привітання прем'єра.

Схожі новини