Передплата 2024 ВЗ

ЄС розглядатиме питання санкцій щодо України 10 лютого

  • 02.02.2014, 15:30
  • 749

Питання застосування до України санкцій обговорюватимуть на засіданні Ради Євросоюзу з питань закордонних справ 10 лютого, повідомляє заступник голови партії "Батьківщина" Григорій Немиря, посилаючись на зустріч із міністром закордонних справ Швеції Карлом Більдтом.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" Г.Немиря, в рамках Мюнхенської конференції у нього разом із дочкою екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенією відбулася низка зустрічей.

"Коли ми обговорювали питання санкцій, Більдт підтвердив, що це — один з елементів політики, яку детально обговорюватимуть 10 лютого на засіданні Ради ЄС із питань закордонних справ після візиту Ештон (візит верховного представника Кетрін Ештон в Україну заплановано наступного тижня — ред.). Він звернув нашу увагу на те, що крім публічної площини, дуже багато відбувається нині поза публічною площиною щодо роз'яснення не лише представникам влади та опозиції, а й олігархам в Україні можливих наслідків, якщо ситуація вийде з-під контролю", — передав зміст сказаного шведським міністром український політик.

Схожі новини