Передплата 2024 «Добра кухня»

“Ото є хлоп! Ото генерал!”

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало написав заяву на звільнення

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало написав заяву на звільнення. До цього його змусили львів’яни, які захопили будівлю ЛОДА. Близько 13.00 біля будівлі ЛОДА зібралися тисячі людей, занепокоєних напруженою політичною ситуацією в країні. Саме в цей час до входу у “Білий дім” під’їхав голова Львівської ОДА Олег Сало. Люди оточили його, не пропускаючи у двері. Просто на вулиці почали вимагати, аби він написав заяву на звільнення.

Було видно, що губернатор перестрашений. Він не казав нічого, не пручався, на листку паперу, який йому дали, швидко написав заяву до президента Януковича: “прошу звільнити мене із займаної посади”. Листок у нього буквально вирвали з рук, заяву тримав депутат міської ради від ВО “Свобода” Любомир Мельничук, він показав заяву людям. Після цього люди утворили коридор, у який пропустили губернатора. Депутат поплескав його по плечах, промовляючи: “Ото є хлоп! Ото генерал!”. Губернатор безперешкодно пройшов у приміщення ЛОДА.

Тим часом люди, що зібралися, проголосували за те, аби створити виконавчий комітет Львівської області. Таким чином влада в області перейшла в руки Львівської обласної ради. Любомир Мельничук із помічником тим часом оголосив, що несе заяву Сала на реєстрацію у канцелярію ЛОДА. На даний момент мобільний телефон Олега Сала відключений.

Юлія ЛІЩЕНКО.

Фото Мирона МАСЛЮКА.

Схожі новини