Передплата 2024 «Добрий господар»

Руслана поговорила з Томбінським про безвізовий режим

  • 18.12.2013, 18:02
  • 1 483

Співачка Руслана Лижичко провела відкриту зустріч з послом Євросоюзу Яном Томбінським щодо перспектив членства в Євросоюзі та скасування візового режиму для українців.

Замість офіційного прийому співачка влаштувала народну акцію перед будівлею представництва ЄС у Києві, під час якої молодь символічно випустила в небо жовто — блакитні повітряні кульки з логотипами Євросоюзу.

Після цього на вході в представництво відбулася зустріч Руслани та Томбінським, який вийшов привітатися з активістами. Руслана підписала і передала послу ЄС власну відкриту заяву, в якій висловила свої пропозиції щодо перспектив співпраці України та ЄС і особливо акцентувала увагу на питанні скасування візового режиму для українців.

"Я хочу сподіватися, що моя сьогоднішня заява відповідає очікуванням та інтересам кожного українця і буде прийнята до уваги. Мені, як публічній людині, статус якої дозволяє говорити від імені сотень тисяч громадян, що звертаються до мене на Майдані щодня, не можна мовчати або ігнорувати можливості, які надаються Україні Європою сьогодні ", — зазначила співачка.

Схожі новини