Передплата 2024 ВЗ

ПриватБанк знизив тарифи на платежі з пластикових карт

  • 15.08.2013, 14:46
  • 648

ПриватБанк спростив тарифи на безготівкові платежі з пластикових карт. Як повідомили в банку, найпопулярніші платежі — перекази між картками "Універсальна", а також платежі на картки "Універсальна" з карт для виплат (зарплатні, пенсійні, соціальні та ін) тепер проводяться безкоштовно.

Значно знижена і вартість переказів на картки інших, у тому числі зарубіжних банків.

"Ми прийняли рішення радикально спростити наші тарифи. На це у нас пішло майже півроку, і ось, нарешті, сьогодні ми оголошуємо про запуск нових, більш простих і логічних тарифів, — говорить голова правління ПриватБанку Олександр Дубілет. — Тарифи майже скрізь стали вигідніше для клієнтів ".

При проведенні безготівкових платежів з використанням особистих коштів на картах" Універсальна ", тарифи будуть такими ж, як і при одержанні готівки у банкоматах — 1%, а платежі на будь-які рахунки ПриватБанку за Україну коштуватимуть всього 0,5%. Нові тарифи на платежі з карт діють для всіх операцій, які проводяться власниками карт банку через Інтернет-банк Приват24, мережа терміналів самообслуговування та банкоматів ПриватБанку.

Більш докладно про вигідні умови безготівкових платежів можна дізнатися на спеціально створеній веб-сторінці.

Схожі новини